Campanya “NOMÉS SÍ és SÍ” per festes majors lliures de comportaments sexistes, agressions sexuals i LGTBIfòbia.

Estem engegant una campanya comarcal de prevenció de conductes sexistes i agressions sexuals en els espais d’oci nocturn de les festes majors del Pallars Sobirà i volem comptar amb la vostra col·laboració.

La campanya “Només Si és Si” té per objectius sensibilitzar i intervenir envers la violència sexual. Tothom té dret a gaudir de l’oci nocturn sense haver de sentir-se assetjada, violentada o agredida. Totes les persones som responsables que els ambients festius estiguin lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia.

És per aquest motiu que convoquem a les persones responsables de les comissions de festes de la comarca i persones sensibilitzades a col·laborar amb aquesta campanya el dia 10 de Maig a les 19h al Centre Cívic de Llavorsí.

Aquesta iniciativa esta impulsada pel SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), l’Oficina Jove del Pallars Sobirà, tots els Ajuntaments amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere entre altres.

Per qualsevol dubte o observació ens podeu contactar a oficinajove@pallarssobira.cat / 638 723 950 / 973 620 999

Per facilitar un canal àgil de comunicació us proposem entrar en aquest grup de Whatsapp que hem creat per a l’ocasió prenent a la imatge o el botó:

https://chat.whatsapp.com/invite/CoduKZJCo4Q5dgjp3JQu1i