Empren el teu negoci

Recull d’informació i serveis per a empendre al Pallars Sobirà!

I si no trobes el que busques…

Catalunya emprèn

Orientem, informem i tramitem ajuts per a les empreses. Tant per a les que ja estan creades i necessiten una modernització, ampliació, etc…, com per a les que es vulguin iniciar en el món empresarial.

Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Anna Palau i Xavier Català
Telèfon:  973 620 107
Adreça: C/ Mig, 9 Sort

Altres programes per emprenedors 

BARCELONA ACTivA

Web de treball de l’Ajuntament de Barcelona. Eines i recursos per la recerca de feina, el desenvolupament professional i suport a l’emprenedoria. Ofereix formacions i assessoraments.

GLOBALLEIDA

Servei d’assessorament empresarial, per l’empenedor en el procés de creació de la seva empresa i a aquelles empreses ja creades i volen consolidar-se i créixer.

autoocupació

Web on pots trobar assessorament, mentoring i suport financer i gestor per tirar endevant el teu projecte.  També pots trobar formacions subvencionades. Fes-hi un cop d’ull. 

reempresa

Tens el projecte de reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament? Consulta ofertes i omple el formulari on podràs triar el teu punt d’informació.

viver d'empreses

Instal·lació destinada a donar suport a les noves empreses, oferint serveis per sota de preu de mercat durant els primers mesos o anys d’activitat

Contacte
amb natros