El Marc Cases, d’Esterri d’Àneu, l’Arnau Cases i el Pol Farrando, de la Guingueta d’Àneu, que enguany compleixen els 19 anys, formaran l’equip més jove en competir a la Titan Desert d’enguany, la prova considerada el Dakar de les bicicletes BTT i que es disputa al Marroc del 28 d’abril al 3 de maig.

 Bones Arnau, explica’ns una mica com va sorgir tot:

Sempre hem mirat vídeos de la cursa, del que és rodar pel desert del Sàhara, les haimes, els canvis de temperatura entre la nit i el dia, etc. fins que un dia, entrenant, vam dir, i per què no hi anem?
L’objectiu és acabar, està clar que com més endavant millor però preferim no ser tan ambiciosos i intentar assegurar acabar la cursa.

Com va sorgir la idea?
La història és que som tres amics, que hem estat sempre molt units, però cadascú ha apostat per un esport diferent: el Marc per l’esquí alpí, el Pol pel futbol i jo per les curses per muntanya, i l’esport que ens uneix i ens permet entrenar junts és la bicicleta de muntanya. Així que és l’esport que tenim com a denominador comú.

Quin és el vostre objectiu dintre aquesta competència?
Plantegem la competició amb molta il·lusió i amb ganes d’aportar cadascú els seus atributs per l’objectiu final, convertir-nos en l’equip més jove de la història en ser finishers de la Titan Desert. Podeu seguir l’aventura al seu perfil de Instagram: @2kdreams_

La cursa comença el dia 28 d’Abril i tot i que encara no ho sabem el més segur és que viatgem el dia 26 o 27.

 Des de l’Oficina Jove un desitgem molta sort, bona Titan Desert!!

Us esperem a la tornada!