NETWORKING NOVEMBRE 2018

Segona jornada entre empreses i joves al Pallars Sobirà de cara a possibles contractacions de la temporada d’hivern

El Centre Cívic de Sort acollia aquest dimarts 27 de novembre la segona jornada de networking (o job dating) entre joves i empreses organitzat per l’Oficina Jove del Pallars Sobirà amb la col·laboració de l’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal, amb l’objectiu de facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de la temporada d’hivern.

L’èxit de la primera edició de la jornada realitzada el passat 15 de maig del mateix any dirigida a facilitar la contractació d’estiu, ha esperonat a realitzar-ne una segona pensant en la temporada d’hivern.

La jornada de Dimarts compta-va amb una dotzena d’empreses participants presencialment amb més de 26 ofertes de feina, també compta-va amb cinc empreses més interessades a contractar que no podien assistir i que recollirien només CV als interessats. En total 43 vacants de feina a les quals podrien optar els 34 candidats participants, 19 dones, 15 homes, amb una mitjana d’edat al voltant dels 26 anys i estudis superiors. Des de l’organització celebrem aquesta bona resposta de participació i també que dels 51 candidats inscrits inicialment alguns ja han trobat feina i no els caldrà doncs finalment participar-hi.

Durant la jornada, tant els joves, com els empresaris comparaven amb una oferta formativa específica, pensada per oferir pautes i recursos que facilitin el desenvolupament dels respectius rols com a candidats d’una banda i com a gestors de l’altra. La formació, que comptava amb el suport de la Diputació de Lleida en el marc del programa “Enforma’t”, adreçada als joves aspirants a ser contractats aniria a càrrec de la Sra. Viviana Gracià, sota el títol: “Apoderament previ a l’entrevista de treball” i la proposta adreçada als empresaris amb el títol “Creant equips d’alt rendiment” i aniria a càrrec del Sr. Jordi Urgell.

Amb posterioritat a la formació tindrien lloc les rondes d’entrevistes breus entre empresaris i candidats/es, amb l’objectiu que uns i altres tinguin l’oportunitat d’identificar oportunitats mútues de treball i col·laboració, que esperem és concretessin en properes contractacions, que en alguns casos es preveu que sigui superior als 6 mesos.

L’activitat ha estava organitzada per l’Oficina Jove del Pallars Sobirà amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, l’Ajuntament de Sort, Diputació de Lleida (Global Lleida), Catalunya Emprèn i en conveni amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.