Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) i beques EQUITAT per al curs acadèmic 2021-2022 (MATRC/EQUITAT 2021)

Destinataris: estudiants de grau o màster oficial d’una universitat pública de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) o un centre adscrit 

Aquesta convocatòria regula dos procediments adreçats a estudiants que cursen estudis universitaris oficials de grau o de màster universitari. Es tracta dels següents:

-Procediment MATRC: Consisteix en l’obtenció d’una acreditació de caràcter econòmic per tal de poder realitzar la matrícula en la universitat (preu públic dels crèdits matriculats per 1a vegada) amb la condició de becari o becària condicional. Aquesta acreditació s’adreça als estudiants que vulguin sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació i Formació Professional per al curs acadèmic 2021-2022.

-Procediment EQUITAT: Consisteix en l’obtenció de la beca Equitat i de la corresponent acreditació de tram de renda familiar.

Per optar a cada procediment s’ha d’emplenar un únic formulari. Es tracta d’una única sol·licitud per a tots dos procediments.

Termini de presentació de sol·licituds: De 7 de juliol al 14 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

INFORMACIÓ:

Podeu informar-vos més detalladament a la pàgina web de l’AGAUR. A la mateixa pàgina hi trobareu l’apartat de preguntes freqüents.

El formulari de sol·licitud s’ha de signar digitalment. Són vàlids els certificats digitals i l’IdCAT Mòbil.

Contacte: beques.agaur@gencat.cat

IMPORTANT:

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d’aquest tràmit.

Us recomanem que per signar la sol·licitud feu servir l’IdCAT Mòbil.

Podeu consultar les FAQS de certificat digital i idCAT Mòbil.