AJUT A FAMÍLIES PER FER ECONÒMICAMENT MÉS ACCESSIBLES LES ACTIVITATS DEL LLEURE EDUCATIU A CATALUNYA 

Davant de la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troben moltes famílies de Catalunya arran de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, s’ha creat una prestació extraordinària amb l’objectiu de promoure el lleure educatiu a Catalunya i oferir un suport a aquelles famílies que inscriguin els seus fills i filles en activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Presentació de sol·licituds
A partir del 15 de juliol (a les 8 hores) i estarà obert fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a l’ajut i, com a màxim, fins a les 15 hores del 14 de setembre de 2020.

Quantia de la prestació
La quantia de l’ajut és de 100 euros si l’activitat de lleure educatiu implica pernoctació i de 80 euros si no n’implica.

AJUT ECONÒMIC EXTRAORDINARI PER A L’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE 

Ajut per a minimitzar l’impacte econòmic que suposa l’adequació de les activitats d’educació en el lleure als requisits de prevenció, protecció i higiene establerts per les autoritats sanitàries en relació a la Covid-19

A qui va dirigit?

A les entitats sense ànim de lucre i les empreses que organitzen activitats d’educació en el lleure previstes en el Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys; amb excepció dels casals esportius, les estades o campus esportius i les rutes esportives.

Recorda! Si tens qualsevol pregunta o suggerència et pots posar en contacte amb l’Oficina Jove del Pallars Sobirà a travès del formulari online o enviant un correu electrònic a oficinajove@pallarssobira.cat .

ESTIGUES ACTUALITZAT AL  PALLARS SOBIRÀ DURANT L’ESTAT DE CONFINAMENT PER ALARMA DE CORONAVIRUS

Contacte
amb natros

}

Horaris

Sort: dilluns a divendres de 10 a 14h i dilluns de 16 a 18h
Esterri: dimecres de 10 a 14h i de 16 a 19h