Campanya “NOMÉS SÍ és SÍ. Respecta’m” per unes festes lliures de sexismes i LGBTIfòbia.

La campanya comarcal “Només Sí és Sí. Respecta’m” té com a principal objectiu sensibilitzar i contribuir en assolir unes festes majors lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia al Pallars Sobirà.

Les principals accions previstes per la campanya inclouen la elaboració d’un manifest i un protocol d’actuació, formació sobre violències sexuals, material de sensibilització per a les festes majors  i tallers d’estampació i de xapes.  

El passat 10 de maig es va realitzar una primera reunió amb les comissions de festes i el proper divendres 28 de juny es realitzarà la formació a càrrec del Observatorio Noct@mbulas, amb opció de matí o tarda. Aquesta formació va dirigida a les persones responsables de les comissions de festes i persones sensibilitzades que volgueu col·laborar amb aquesta campanya. En ella us volem proposar accions i recursos a oferir a les Festes Majors. Seguiu aquest enllaç per inscriure-us

Per facilitar un canal àgil de comunicació us proposem entrar en un grup de Whatsapp de coordinació (on informar dels dies i hores de trobada) que hem creat per a l’ocasió: https://ja.cat/nomessiessi

La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada per tots els Ajuntaments del Pallars Sobirà amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere amb la coordinació tècnica del SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) i l’Oficina Jove del Pallars Sobirà i el suport de comissions de festes i altres entitats de la comarca.

Per qualsevol dubte o observació ens podeu contactar a oficinajove@pallarssobira.cat / 638 723 950 / 973 620 999

Per facilitar un canal àgil de comunicació us proposem entrar en aquest grup de Whatsapp que hem creat per a l’ocasió per estar informats en temps real de convocatòries i activitats.