CAMPANYA 2021

respectam.pallarssobira.cat

Arts contra les violències de gènere!

Consulta totes les actuacions previstes:

Agenda d'activitats relacionades

Programació

Del 22 de maig al 30 de juny el Pallars Sobirà s’omple d’art per sensibilitzar sobre les violències de gènere.

S’han seleccionat 8 propostes d’artistes de l’Alt Pirineu que es podran veure als diferents municipis de la comarca amb gran diversitat de disciplines artístiques (música, teatre, circ, dansa, performance, arts visuals, poesia i escultura)

El projecte està impulsat pels ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà i el Consell Comarcal (Servei SIAD)  amb el pressupost provinent del “Real Decreto-Ley de medidas urgentes para el desarrollo del Pacto de Estado contra la violència de genero”.

La proposta  té per objectiu sensibilitzar des de l’art sobre les violències que pateixen les dones, sovint invisibilitzades, però també és una manera de donar suport i recolzament als i les artistes de les nostres comarques pirinenques i reafirmar que la cultura és un bé essencial.

Totes les obres respectaran les mesures establertes vigents per a la prevenció del COVID-19.

Per a més informació podeu contactar amb l’ajuntament corresponent.

Descarrega el manifest de la Campanya

I llegeix-lo a la teva Festa Major o Acte! Si vols el pots descarregar en mp3

Vols gots per a la teva Festa?

Tenim gots reutilitzables de la campanya mida gran i ample que pots demanar a la deixalleria. Recorda que s’han de tornar nets.

Fem difusió a les xarxes #NomesSiesSi

Col·laboreu a donar difusió a la campanya, amb fotos i missatges a Instagram, facebook, Twitter amb l’etiqueta #NomesSiesSi

Registreu els casos que hagueu detectat a la vostra festa

Descarregueu i imprimiu el full de registre (en format XLS o PDF) abans de la festa, anoteu els incidents al full i envieu una foto o el document per email a arubio@pallarssobira.cat

Consulta anteriors campanyes

La vostra col·laboració és imprescindible!

Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada per tots els Ajuntaments del Pallars Sobirà amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere amb la coordinació tècnica del SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) i l’Oficina Jove del Pallars Sobirà i el suport de comissions de festes i altres entitats de la comarca.

Posa’t en contacte amb natres i adheriu-vos-hi! oficinajove@pallarssobira.cat / 638 723 950 / 973 620 999