Dates del curs

Inici: 6 de març – Fi: maig de 2017

Formació general

Es tracta d’una formació orientada a millorar competències generals i a definir un full de ruta personal / professional

Curs en Turisme o Agroalimentari

Els participants heu d’escollir una especialització formativa que us prepari per a poder treballar al sector del Turisme o Agroalimentari del Pirineu

Pràctiques i inserció

Les pràctiques en empreses del sector us permetràn adquirir experiència, contactes i una oportunitat per començar una nova feina

Més info: Formació general

En aquesta primera part ens centrarem a definir un full de ruta professional i reforçar competències clau necessàries per desenvolupar qualsevol feina, sigui per compte propi o per compte d’altres.

Vegeu programació de les càpsules formatives d’aquesta part:

Z

Requisits

  • Tenir entre 16 i 29 anys
  • Estar inscrits a Garantia Juvenil (es pot fer en 15 minuts!)
  • Estar donat d’alta com a demandants d’ocupació al SOC
Més info: CURS EN TURISME / AGROALIMENTARI

Aquesta formació especialitzada s’ha dissenyat perquè sigui el més versàtil i útil possible per preparar amb garanties les pràctiques en empreses. La formació serà impartida per professionals del territori i experts i es compaginarà amb el contacte directe amb empreses de la zona per facilitar l’inserció laboral al territori. Els participants han d’escollir la preferència per un o altre curs a l’inici, doncs es repartiran els participants entre aquests dos cursos.

  • Vegeu programació del curs del sector Turístic (pdf)
  • Vegeu programació del curs del sector Agroalimentari (pdf)

Què us oferim?

  • 3 mesos de formació (amb incentiu a la participació de 150€ al mes per participant)
  • Pràctiques en empreses
  • La possibilitat d’una feina de 6 mesos (Mínim es contractarà 5 joves) *

Per a més informació

Podeu assistir també a les presentacions del projecte els dies:

// Dijous 16 a les 11h a Casa Xorret (SORT) //
// Dilluns 20 a les 17h a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Esterri d’Àneu) //
// Dijous 23 a les 11h a l’Ajuntament (Tremp) //
// Dijous 23 a les 13h a l’Ajuntament (Pobla de Segur) //

Truca al 973 620 999Escriu a oficinajove@pallarssobira.cat

Formulari de pre-inscripció per als/les joves

Les dades facilitades per les persones sol•licitants passaran a formar part d’un fitxer propietat de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà (depenent del Consell Comarcal del Pallars Sobirà amb NIF P7500010I) amb l’objectiu de gestionar la seva participació en algún dels citats serveis o projectes per al foment de l’ocupació i l’ocupabilitat dels joves. Aquesta gestió en ocasions por comportar la cessió de determinades dades facilitades a terceres entitats de l’àmbit públic o privat, perquè la seva intervenció en el decurs del procés de gestió pot resultar necessària perquè la resolució es faci de manera correcta, o perquè així ho estableix alguna norma amb rang de llei. Les persones sol•licitants poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició al tractament de les seves dades dirigint-se per correu electrònic a oficinajove@pallarssobira.cat o per correu postal a c/ Pol i Aleu, 5 SORT 25560.

Us interessa acollir joves en pràctiques?

Volem formar joves en aspectes clau del vostre sector per oferir-vos un reforç per al vostre negoci. Us interessa? Us proposem que respongueu un dels dos formularis de sota (són molt curts!) per conèixer les vostres necessitats concretes.

Ets una empresa del sector del Turisme?

Ets una empresa del sector Agroalimentari?

Agenda del projecte

Presentacions i altres activitats del projecte

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”, regulat per l’Ordre TSF/289/2016.