LO CASTANYOT 2018!

31 d’octubre de 18 a 00h

"Passatge del terror"

Si us atreviu a travessar el passatge descobrireu escenes  de terror que han preparat diversos grups de joves de la comarca. Podreu votar el grup que us hagi convençut més per 3 categories:

  1. Originalitat
  2. Por
  3. Decoració

Entregueu la vostra butlleta al final del passatge i comptarem els vots. El grup/escena guanyadora guanya un sopar de “lujo”! ; ) Animeu-vos a participar-hi! I l’any que ve perquè no feu vatros una escena? ; )

Tallers i actuacions

Lo Castanyot és la festa de cloenda dels pressupostos joves 2018, però també volem que sigui una festa on reunir tots els i les joves, grups i entitats de la comarca ; ) Hi haurà tallers per totes les edats (panellets, decoracions, carbasses, automaquillatge, jocs..) amenitzat per la “Castanyera” més Sui generis dels Pirineus!.

Hi haurà també actuacions diverses bastoners, castellers, Diables correfoc, Escenari boig amb “batalles de rap”, taller participatiu de grafiti per l’Espai Jove…

Espais i participants

Aquesta és una festa on els protagonistes sou els joves i és per això que totes les activitats i espais estan gestionats per joves. El sopar popular el munten els joves de 4t d’Eso d’Esterri d’Àneu (pel viatge de fi de curs), la barra la porten els joves de 4t d’ESO de Sort amb l’AMPA (pel viatge de fi de curs), les castanyes i pastissos i més ho monten els de 6è de Sort amb l’AMPA per al seu viatge també… Hi haurà exposició dels treballs del curs de fotos de joves d’Esterri d’Àneu, i alguna sorpresa més… !