No perdis el Nord!

D'on venim?

El projecte va néixer al 2009 com unes jornades monogràfiques de salut organitzades conjuntament pels centres educatius, salut, serveis socials, joventut…

On volem anar?

Volem acompanyar millor el desenvolupament personal dels joves adolescents, ho volem fer entre tots els agents educatius del territori, compartint i contrastant mirades, revisant  i aprenent de les pràctiques dels uns i dels altres, per definir un model i una estratègia compartida.

Com ho farem?

Partim de la motivació i de les necessitats de cadascún dels agents educatius que vulgui assumir aquest repte, per revisar-ne conjuntament el funcionament i les pràctiques, per aprendre  conjuntament com podem millorar l’impacte en la vida dels joves perquè sigui més significatiu, apoderador i engrescador.

Formulari de contacte

Vols estar informat/da? Vols implicar-t’hi?

Programa Educació 360º

La Fundació J. Bofill ha fet una crida a projectes de “Comunitats que eduquen” per a oferir als impulsors d’iniciatives comunitàries el suport i les eines necessàries perquè els seus projectes impactin més intensament en la millora de les oportunitats educatives en tots els aprenentatges, temps i espais de la vida dels infants i joves. De 111 projectes de tot Catalunya se n’han escollit 30 i aquest n’és un.

i

Notícies

Què hem après participant a la crida “Comunitats que eduquen” del programa Educació360º?

Punt de partida Quan la Fundació J. Bofill, entre altres, va proposar en el marc del programa Educació 360º una crida "Comunitats que eduquen" a projectes educatius i comunitaris que volguessin repensar-se per oferir més i millors oportunitats educatives per a tothom;...

Calendari de treball

En aquesta primera fase per repensar el projecte amb el suport de la Fund. J. Bofill en el marc del “Programa Educació 360º” tenim previstes unes primeres 6 sessions de treball intensives entre matí i tarda els dies 18 de maig, 1 de juny i 15 de juny. Anirem compartint aquí els resultats i processos d’aquest exercici de reflexió per afavorir la participació i coneixement de tots aquells agents de la nostra comunitat educativa que tinguin interès en col·laborar-hi.

Podeu seguir l’activitat del programa a twitter amb l’etiqueta  

Consulta els materials del Programa "Educació 360º"

La Fundació J. Bofill ha posat a disposició de tothom els materials treballats en el procés d’acompanyament i mentoria en el qual participem. A banda d’altres recursos i estudis d’interès.

Contacte
amb natros

}

Horaris

Sort: dilluns a divendres de 10 a 14h i dilluns de 16 a 18h
Esterri: dimecres de 10 a 14h i de 16 a 19h