VOLS FER UN VOLUNTARIAT AL PALLARS SOBIRÀ?

 

Festival Muda Pirineus 

El dia 22 de juny de 2019 el poble de Burg (Pallars Sobirà) acollirà la quarta edició del Festival MUDA Pirineus, una proposta que combina música i dansa enmig la immensitat de les nostres muntanyes. Però qui hi ha darrere de les formacions musicals, artistes i iniciatives del territori que faran possible una nova edició del festival?

mundial de kayak

Descobreix com funciona l’organització d’aquesta competició que tindrà lloc a Sort. Des del dia 1  fins al 6 de juliol de 2019, vine i ajuda’ns a portar aquest esdeveniment a l’èxit!

esbaiola’t

L’Esbaiola’t és un festival d’arts escèniques al carrer  i per a tots els públics organitzat per la Cia de Comediants La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, que se celebra anualment en aquesta població el quart cap de setmana de juliol (25-28 juliol de 2019). Un festival de quatre dies de programació intensa i molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre. Participa-hi!

festival Siartb

SIARTB, és el festival d’art contemporani de l’Alt Pallars. No el coneixes no? Doncs vine el 13 i 14 d’agost de 2019 i ajuda’ns a explotar la teva vena més artística!

festival lo llumener

Hi havia una vegada un poble de muntanya il·luminat per la literatura, ple d’espectacles, contes, tallers, exposicions, una petita Fira de Contes i Àlbums Il·lustrats, una biblioteca “a cel obert”…  Ajuda’ns! Vine a participar en l‘esdeveniment amb més somriures del Pallars.  Sort, 6 d’Octubre de 2019

IX Cursa Popular Vila Comtal de Sort

El dia 5 de Maig comença la Cursa de Sort. L’esdeveniment esportiu més gran a escala popular reuneix a tots els i les joves del Pallars Sobirà i Jussà. Aprofita i col·labora en l’organització, i viu com és un esdeveniment esportiu al Pallars.

Què t’aportarà fer de voluntari?

eNERGIA

Amb la motivació de tot el conjunt arribarem a formar un esdeveniment amb energia!

coneXió i vincle

Coneixeràs persones engrescades com tu, d’altres indrets i crearàs contactes nous.

 

TREBALL EN EQUIP

Formaràs part d’un grup de treball i aprendràs a treballar en equip.

Experència

Adquiriràs experiència en l’acolliment i l’organització d’un esdeveniment.

èXIT

Seràs una peça clau per l’èxit de l’esdeveniment, ajudant així a promocionar el territori

VALORS

Col·laboraràs en esdeveniments que promouen valors saludables. culturals, socials i esportius.

VOLS FER UN VOLUNTARIAT A L’EXTRANGER?

 

FUNDACIÓ CATALANA

FUNDACIÓ CATALANA

El Voluntariat Europeu és una acció que té com a objectiu el promoure la mobilitat i l’intercanvi de joves d’entre 18 i 30 anys oferint-los l’oportunitat de conèixer altres maneres de viure, cultures i idiomes, i formar-se a través d’una educació no formal en una altra entitat no lucrativa.

YAMUNA

YAMUNA

La impotència davant la realitat en la que vivim, on el 80% de la població mundial passa gana pot provocar dues reaccions. Tancar els ulls, doncs és una situació tan inabarcable que mai podrem sol·lucionar o agafar aire i creure, amb tota la certesa del món, que canviar la realitat d’una d’aquestes persones, ENCARA QUE NOMÉS SIGUI UNA, ja val la pena.

VOLUNTARIOS ONU

VOLUNTARIOS ONU

La mobilització de voluntaris per permetre que cada vegada més persones s’involucrin directament, de consolidació de la pau i de recuperació després dels conflictes, així com en el treball de les Nacions Unides a favor del desenvolupament sostenible i l’eradicació de la pobresa

Vols fer Un camp de treball?

 

Que és un Camp de Traball?

Els camps de treball són estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local, i aposten per la millora qualitativa dels projectes.

COCAT

COCAT

La COCAT treballa en xarxa amb entitats catalanes i d’arreu del món per tal de construir un projecte integral de voluntariat, que, partint dels camps de treball i el voluntariat de llarga durada, inclogui un treball per a la inclusió mitjançant el voluntariat, l’educació per a la sostenibilitat, la igualtat i la solidaritat internacional, i l’educació en valors i per la participació social.

SETEM

SETEM

El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar els joves sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l’activisme a Catalunya a favor de models socioeconòmics més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. El programa t’ofereix la possibilitat de formar-te, conviure i col•laborar amb organitzacions d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l’educació, el comerç just, l’emigració o els Drets Humans.

HacesFalta

HacesFalta

Hacesfalta.org és un web de Fundació Hazloposible amb la qual es pretén facilitar, promoure i fomentar el voluntariat i el treball en les organitzacions del tercer sector (organitzacions no lucratives, ONG). A través del web les organitzacions no lucratives registrades a la web donen difusió a les seves vacants de voluntariat i ocupació.

SOCIETAT CIVIL CATALANA

SOCIETAT CIVIL CATALANA

Des de l’SCI entenem el voluntariat com una eina d’apoderament personal i col·lectiu, així com un procés d’intercanvi i suport mutu.La dimensió internacional aporta experiències d’interculturalitat i aprenentatges des de la diversitat.