Empren el teu negoci

Recull d’informació i serveis per a empendre al Pallars Sobirà!

I si no trobes el que busques…

ÚLTIMES NOTICIES sobre emprenedoria

Consulta l’actualitat i no et perdis cap noticia ni esdeveniment de l’Oficina Jove.

Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació.  A qui va dirigit? Poden sol·licitar aquests ajuts els joves, prèviament inscrits al...

SERVEI COMARCAL D’ASSESSORAMENT A L’EMPENEDORIA

Catalunya emprèn

Orientem, informem i tramitem ajuts per a les empreses. Tant per a les que ja estan creades i necessiten una modernització, ampliació, etc…, com per a les que es vulguin iniciar en el món empresarial.

     Consell Comarcal del Pallars Sobirà
    Anna Palau i Xavier Català
    Telèfon:  973 620 107
    Adreça: C/ Mig, 9 Sort

reempresa

Tens el projecte de reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament? Consulta ofertes i omple el formulari on podràs triar el teu punt d’informació.

viver d'empreses

Instal·lació destinada a donar suport a les noves empreses, oferint serveis per sota de preu de mercat durant els primers mesos o anys d’activitat

Altres programes per emprenedors 

BARCELONA ACTivA

Web de treball de l’Ajuntament de Barcelona. Eines i recursos per la recerca de feina, el desenvolupament professional i suport a l’emprenedoria. Ofereix formacions i assessoraments.

GLOBALLEIDA

Servei d’assessorament empresarial, per l’empenedor en el procés de creació de la seva empresa i a aquelles empreses ja creades i volen consolidar-se i créixer.

autoocupació

Web on pots trobar assessorament, mentoring i suport financer i gestor per tirar endevant el teu projecte.  També pots trobar formacions subvencionades. Fes-hi un cop d’ull. 

Contacte
amb natros

}

Horaris

Sort: dilluns a divendres de 10 a 14.30h i dilluns de 16 a 18h
Esterri: dimecres de 10 a 14.00h i de 16 a 19h