Empren el teu negoci

Recull d’informació i serveis per a emprendre al Pallars Sobirà!

I si no trobes el que busques…

grup de whatsapp

Inscriu-te al grup de whatsapp per rebre actualitzacions sobre emprenedoria, volem crear una comunitat d’emprenedors. Ens ajudes?

Formacions

Recull de cursos, tallers, jornades i xerrades de la comarca i online, la majoria gratuites i que podrien ser del teu interès. Consulta-les.

ÚLTIMES NOTICIES

Consulta l’actualitat i no et perdis cap noticia ni esdeveniment del Servei de Treball de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà.

Subvencions del SOC destinades a la contractació DE JOVES DESOCUPATS MENORS DE 30 ANYS

Es tracta d'un ajut econòmic dEl Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a empreses, autònoms i cooperatives de treball associat per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys durant mínim un any i a jornada completa. ENTITATS...

Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació.  A qui va dirigit? Poden sol·licitar aquests ajuts els joves entre 18 i 29 anys (ambdós...

vols finançament per emprendre el teu projecte?

NOVA SUBVENCIÓ PER EMPRENEDORS/ES DE 16 A 29 ANYSSegueix tots els passos per poder tramitar correctament la subvenció: PAS 1: Inscriu-te a Garantia Juvenil Visita garantiajuvenil.sepe.es/  regsitra't i descarrega el certificat de la correcta inscripció. PAS...

Teletreballar: treballar desde casa

TELETREBALLAR. TREBALLAR DESDE CASAEl teletreball constitueix un nou sistema organitzatiu del treball. Pot ser una sortida professional per a moltes persones que per la causa que sigui tenen dificultats o no volen desplaçar-se a un lloc de treball...

Formacions i Assessoraments Online durant el covid19

 FORMACIONS i assessoraments ONLINE covid19Què podem fer desde casa en aquesta situació per millorar el nostre perfil professional?  Seguir formant-nos! A continuació trobaràs algunes propostes, n'hi ha moltes més. Estem a la teva disposició per allò que...

Ajuts per persones autònoms afectades pel covid19

Línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa un ajut, en forma de prestació econòmica, de fins a 2.000 euros per a les persones...

SERVEI COMARCAL D’ASSESSORAMENT A L’EMPrENEDORIA

Catalunya emprèn

Orientem, informem i tramitem ajuts per a les empreses que ja estan creades i necessiten una modernització, ampliació, etc…, i per a les que es vulguin iniciar en el món empresarial.

Xavier Català: xavier@pallarssobira.cat
Telèfon: 973 620 107       Adreça: c/Mig, 9 Sort

reempresa

Tens el projecte de reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament? Consulta ofertes i omple el formulari on podràs triar el teu punt d’informació.

Ateneus Cooperatius

Punts territorials arreu de Catalunya, per portar a terme projectes de generació d’ocupació mitjançant la creació de cooperatives i societats laborals.

Anna Palau: apalau@pallarssobira.cat
Telèfon: 973 620 107       Adreça: c/Mig, 9 Sort

viver d'empreses

Instal·lació destinada a donar suport a les noves empreses, oferint serveis per sota de preu de mercat durant els primers mesos o anys d’activitat

SUBVENCIONS PER a joves EMPRENEDORS

ALTRES SUBVENCIONS

Estem pendents d’actualitzar aquest contingut. Disculpeu les molèsties. 

SUBVENCIÓ PER A joves de 16 a 29 anys (SOC i GJ)

Subvenció d’un import fix de 10.000€ per a cada jove (en condició inscrit beneficiari” al programa de Garantia Juvenil) que es doni d’alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos ininterrompunts per garantir uns ingressos mínims a l’autònom a l’inici de la seva activitat econòmica, amb l’objectiu de favorir l’autoocupació), mitjançant mesures de foment del treball autònom.

Altres programes per empreses i emprenedors

PALLARS ACTIU

Entitat públic-privada que té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars Jussà i Pallars Sobirà.

GLOBALLEIDA

Servei d’assessorament empresarial per empreses creades que volen crèixer i per l’empenedor en el procés de creació de la seva empresa.

autoocupació

Web on pots trobar assessorament, mentoring i suport financer i gestor per tirar endevant el teu projecte.  També pots trobar formacions.

INSTITUT CATALÀ de les finances

 l’entitat financera pública, propietat de la Generalitat de Catalunya, fundada l’any 1985. La missió de l’ICF és impulsar i facilitar l’accés al finançament al teixit econòmic de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l’economia catalana, actuant com a complement del sector financer privat.

L’Entitat ofereix a les empreses diversos productes i serveis vinculats al finançament de les empreses i entitats mitjançant préstecs, avals i inversió en capital risc.

DIRECTORI FEMPIRINEU.CAT

Dona’t d’alta al directori de Femprineu.cat 

XARXA TOTS FEM ESCOLA

Si ofereixes activitats, tallers, xerrrades,  per a infants i joves inclou els teus serveis al directori de recursos. 

Contacte
amb natros

}

Horaris

Sort: dilluns a divendres de 10 a 14h i dilluns de 16 a 18h
Esterri: dimecres de 10 a 14h i de 16 a 19h